Samsun Emniyet’i durmadan çalışıyor

Samsun Emniyet’i durmadan çalışıyor
Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 8 Ekim 2024 tarihinde düzenlenen bilgilendirme etkinlikleriyle 474 kişiye uyuşturucuyla mücadele konusunda farkındalık sağladı.

Atakum ve İlkadım ilçelerinde gerçekleştirilen toplam 6 etkinlikte, UYUMA, NARKOANNE, NARKONOKTA ve NARVAS projeleri tanıtılarak katılımcılara önemli bilgiler aktarıldı.

whatsapp-image-2024-10-09-at-14-23-00.jpeg

Etkinlikler kapsamında, Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde 177 personele NARKOANNE ve METAMFETAMİN sunumları yapıldı. İlkadım ilçesinde, Özel Güvenlik Kursu’ndaki 33 kursiyere NARKOREHBER sunumu gerçekleştirildi. Ayrıca, İlkadım ilçesindeki okullarda 65 veliye NARKOYETİŞKİN, Harita Mühendisleri Odası’nda ise 22 mühendise NARKOYETİŞKİN sunumu yapıldı.
Bu etkinlikler sayesinde, Samsun’daki birçok meslek grubuna ve vatandaşa uyuşturucuyla mücadelede farkındalık kazandırılması hedefleniyor. Samsun Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadelede toplumsal bilincin artırılmasının önemine dikkat çekerek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini açıkladı.

Kaynak:ZAFERCAN KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel