Samsunspor da yeni sezon anlaşması

Samsunspor da yeni sezon anlaşması
Yılport Samsunspor ve özel bir hastane arasında yeni dönem sponsorluk anlaşması imzalandı

Yılport Samsunspor ve özel bir hastane arasında yeni dönem sponsorluk antlaşması, Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nde, Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen ve Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan'ın katılımıyla gerçekleşti

"Başından beri en büyük destekçisi"
İmza töreninde konuşan Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, "Yine yeniden olduğu gibi sponsorluk sözleşmesi imzalıyoruz. Bu konuda gerçekten iyi bir Samsunlu ve Samsunsporlu olduğuna inandığımız Hakan Özcan, çok büyük emek vermekte ve her yıl artan bir biçimde yanımızda olmaya devam etmektedir. Bu nedenle hem başkanımız adına hem yönetim kurulumuz adına kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz." diye ifade etti.

2-001.jpg

"Her zaman yanımızda oldular"
Özel hastanenin yönetim kurulunun her zaman Samsunspor'a destek verdiklerinin altını çizen Samsunspor İcra Müdürü Soner Soykan, "Hakan hocam ve ekibinin önderliğinde 2. Lig serüvenimiz ile başlayan en zor günlerimizde maddi ve manevi her türlü yanımızda oldular. Her şartta çok ciddi maliyetlerin altına karşılıksız olarak taşın altına ellerini soktular. Buradan kulübümüz adına kendilerine ve ekibine teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.
3.jpg

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir