Slavko Vincic Kararı Memnuniyetle Karşılandı
Kulüp tarafından yapılan açıklamada, 24 Şubat 2025’te oynanan Galatasaray – Fenerbahçe maçında görev yapan Sloven hakem Slavko Vincic’in yönetiminin adil ve tutarlı olduğu vurgulandı. Samsunspor, yabancı hakem uygulamasının devam etmesi gerektiğini belirterek, TFF’yi bu konuda tebrik etti.
Avrupa Yolunda Adil Yönetim Talebi
Süper Lig’de üçüncü sırada yer alan ve Avrupa kupalarına katılım mücadelesi veren Samsunspor, sezonun son haftalarında haklarının korunması için adil bir saha yönetimi talep etti.
Yabancı Hakem Talep Edilen Maçlar
Samsunspor’un TFF’ye yaptığı başvuruda yabancı hakem atanması istenen karşılaşmalar şöyle:
16 Mart 2025 | Fenerbahçe – Samsunspor, 13 Nisan 2025 | Samsunspor – Galatasaray, 25 Mayıs 2025 | Trabzonspor – Samsunspor
“Takipçisi Olacağız”
Kulüp açıklamasında, “Türk futbolunun şeffaf, güvenilir ve adil bir ortamda yönetilmesi adına kritik maçlarda yabancı hakem uygulamasının devam etmesi gerektiğine inanıyor ve konunun takipçisi olacağımızı ifade ediyoruz” denildi.
Samsunspor’un talebine TFF’nin nasıl bir yanıt vereceği ise merakla bekleniyor.
Kaynak:ZAFER CAN KARAHAN
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.