SAMÜ REKTÖRÜ AYDIN, “MÜDAHİL DEĞİLİM!”

SAMÜ REKTÖRÜ AYDIN, “MÜDAHİL DEĞİLİM!”
OMÜ Rektör ataması geciktikçe dedikodu ve sorunlar ayyuka çıkmaya başladı. Son olarak Prof. Dr. Fatma Aydın adı üzerinden SAMÜ Rektörü Mahmut Aydın hakkında ortaya atılan iddialar üzerine, “Hiçbir dahlim olmayan uydurma sözlere itibar etmeyiniz” dedi.

“REKTÖR İSİMLERİ ARTTIKÇA SORUN BÜYÜYOR”

OMÜ Rektör ataması geciktikçe her geçen gün yeni ve farklı isimler Rektör adayı olarak gündeme getirilmeye ve gerilim arttırılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın atamasının yeniden yapılmaması üzerine farklı farklı isimler gündeme gelmeye devam ediyor. En son geçtiğimiz hafta Erzincan Üniversitesinden Biyoloji Bölüm Profesörlerinden Prof. Dr. Ali Kandemir’in adı ön plana çıkmış, ardından bu isim de açıklanmamıştı. Bu ismin açıklanmamasının ardından gündeme Samsun siyasetçilerinin piyasaya sufle ettikleri iddia edilen isimlerden Prof. Dr. Emin Kasap, Prof. Dr. M. Ali Cengiz ve Prof. Dr. Fatih Özkan, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çalışıcı gibi isimler atılarak adeta anket yaptırılır gibi çalışılmış ancak sonuç alınamamıştı.

“AYDIN,”NEDEN MÜDAHİL OLAYIM?”

Ve son olarak geçen hafta içinde bu defa (OMÜ) Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Ana Bilim Dalı’nda uzmanlığını tamamlayan Prof. Dr. Fatma Aydın adı ön plana çıkartılmıştı. Prof. Dr. Fatma Aydın hakkında çok çeşitli iddialar gündeme getirilirken, iddialar içinde adı geçirilen SAMÜ Rektör’ü Mahmut Aydın’a hakkında ortaya atılan iddiaları Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker, sordu. (SAMÜ) Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, “Böylesi olaylara neden müdahil olayım. (SAMÜ) Samsun Üniversitesi Rektörüyüm ve sadece işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Bugüne kadar ne Fatma Aydın’a ne de bir başka rektör adayına veya isme destek veya referans oldum. Piyasada hakkımda ki dedikodular adı üzerine 'çamur at izi kalsın' mantığı çerçevesinde üretilmiş dedikodulardır. Kıymeti harbiyesi olmayan bu tür asparagas haberlere bırakın kimsenin inanmasını onların kale bile alınması abesle iştigaldir. Elinde bilgi ve belgesi olan ortaya koysun. Öğrenildi, edinildi gibi yuvarlak ve muğlak ifadelerle bu işler olmaz. Eğer konuyla ilgili fikrim sorulursa bildiğimi söylerim. Kaldı ki şu ana kadar kimse de bana OMÜ rektörlük kim olsun diye bir şey sormadı sorması da gerekmiyor zaten.” dedi.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim