Seçim bitti Ortaklık Bitti mi?

Seçim bitti Ortaklık Bitti mi?
Geçmiş Dönem CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Cevat Öncü seçimden sonra muhtarlar ile bir araya geldiğini ve muhtarların Büyükşehir belediye başkanı Halit Doğan'dan randevu alamadıklarını söyleyerek Başkan Halit Doğan'a tepki gösterdi.

Seçimden sonra sahalarda yerini alan Geçmiş dönem CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Cevat Öncü seçimden sonra gezdiği mahallelerde muhtarların Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'a ulaşamadıklarını ve Başkan Halit Doğan'ın muhtarlara randevu vermediğini söyleyerek serzenişte bulundu.

"Muhtararımızdan şikayetler alıyoruz"
Mahalle muhtarları Başkan Halit Doğan'a tepki verdiğini söyleyen Cevat Öncü "Şuanda muhtarlarımız samsunda hakettiği gerçek değeri görmüyorlar. Muhtar dediğini zaman bulunduğu mahallenin sorununu derdini en yakından bilen ve anlayan kişidir. Mahalle Muhtarları Samsun Büyükşehir belediye başkanına ulaşamıyorlar muhtarlarımızdan bu şekil şikayetler alıyoruz muhtarlarımız randevu istiyorlar rabdevu vermiyormuş Büyükşehir belediye başkanı Halit Doğan ne zaman vereceği de belli değilmiş." dedi.

Kaynak:ZAFERCAN KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel