15 Temmuz şehitleri unutulmadı

Samsun Valiliği tarafından 15 Temmuz Milli Birlik Günü ve anma programı kapsamında Büyük Camide Mevlid-i Şerif düzenlendi.

Samsun Valiliği tarafından 15 Temmuz Milli Dayanışma ve Birlik Günü kapsamında, 15 Temmuz şehitleri adına Samsun Büyük Cami'de Mevlid-i Şerif ve hatim duası gerçekleştirildi. Mevlid-i Şerif kapsamında İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz ve Ak Parti İl Başkanı Mehmet Köse, vatandaşlara tatlı ikramında bulundu.Mevlid-i Şerif programında Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve dualar edildi. İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “15 Temmuz'da canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bugün burada, onların aziz hatıralarını yad etmek ve birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu göstermek için toplandık. Allah bir daha milletimize böyle acılar yaşatmasın,” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Köse ise, “15 Temmuz hain darbe girişimine karşı milletimizin gösterdiği direniş ve kahramanlık asla unutulmayacaktır. Şehitlerimizi minnetle anıyoruz,”ifadelerini kullandı.

Etkinlik, yapılan duaların ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri