22 HAFIZIN BELGESİ VERİLDİ

Samsun'un Alaçam ilçesinde düzenlenen Alaçam Fatih Hafızlık Yatılı Erkek Kuran Kursu’nun 2. İcazet Töreni, büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi.

Samsun'un Alaçam ilçesinde düzenlenen Alaçam Fatih Hafızlık Yatılı Erkek Kuran Kursu’nun 2. İcazet Töreni, büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi. 22 hafızın icazet aldığı törende, Şadi Bey Camii vatandaşların yoğun ilgisiyle dolup taştı.

2023 yılı Türkiye Hafızlık Birincisi Bülent Bahar’ın açılış tilavetiyle başlayan program, Alaçam Müftüsü Orhan Bal’ın selamlama konuşmasıyla devam etti. Ankara Gülhane Camii İmamı Mustafa Özcan Güneşdoğdu’nun Kuran-ı Kerim tilaveti ise davetlilere duygu dolu anlar yaşattı. Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır da törende bir konuşma yaparak hafızlık eğitiminin önemine vurgu yaptı.

Programa Alaçam Kaymakamı Fatih Kayabaşı, Yakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır, Yakakent Belediye Başkanı Şerafettin Aydoğdu ve çevre ilçelerin müftüleri de katılarak, hafızlara diplomalarını takdim etti. Tören, Mustafa Özcan Güneşdoğdu’nun cemaatle birlikte coşkulu bir şekilde okuduğu Esmaül Hüsna ve dualarla sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri