"23 Yıldır durmadan çalışıyoruz"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanlığı düzenlediği toplantıda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz , AK Parti Samsun İl Binasında düzenlediği toplantıda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, 23 yılda AK Parti sayesinde ülkede bir dönüşüm yaşandığını belirtti.

"Türkiye'de gündem yoğun"

Türkiye'de gündemin her zaman yoğun olduğunu belirten AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, "Ülkemizin gündemini takip ediyorsunuz; yoğun bir gündemi her zaman olan bir ülkede yaşıyoruz. Özellikle geçen hafta Meclis gündeminde Mahmut Abbas Bey'in misafir edilişi, onu takip eden süre içerisinde Can Atalay'ın Meclis oturumuna katılması, ülke gündemimizin yoğun olduğunu gösteriyor. Sürekli bir değişim ve dönüşümün, sürekli dinamik bir enerjiyi bünyesinde barındıran bir coğrafyanın en belirleyici ülkesi Türkiye'de de buna benzer yoğun bir gündemin olması son derece doğal bir sonuçtur. İçinde bulunduğumuz coğrafyada olan biten hadiseler, özellikle Hamas liderinin katledilmesinden sonra gelişen olaylar, İran-Amerika ve İran-İsrail ilişkileri, olayların şeklini son derece etkiledi," diye ifade etti."2002'den beri çalışmaya devam ediyoruz"
23 yıldır hiç durmadan çalıştıklarının altını çizen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, "AK Parti'nin kurulduğu 2002'den bu yana hiç ara vermeksizin dolu dizgin devam ediyoruz. Bu arada hepinizin bildiği gibi 14 Ağustos akşamı da AK Partimizin kuruluş yıl dönümü etkinlikleri oldu. Ancak Gazze'de olan biten olaylar dolayısıyla bu defa AK Partimizin kuruluş yıl dönümünü mütevazı bir şekilde ve Gazze'deki olayları da göz önüne alarak kutladık," şeklinde konuştu.

"23 yılda çok kapsamlı dönüşüm yaşandı"
23 yıldır ülkede çok büyük dönüşümler olduğunu vurgulayan Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, "Türkiye, AK Parti sayesinde, hepinizin çok iyi bildiği gibi, 23 yılda çok kapsamlı bir dönüşüm yaşadı. Ülkemizdeki değişimle beraber toplum kesimleri ile siyaset gruplarının talepleri de farklılaşmaya başladı. Yani toplumun değişik kesimlerinin siyaset kurumundan beklentileri, günlük hayatın konforunu yükseltecek olan bir takım altyapı hizmetlerinin tamamlanması şeklindeydi. Ancak bugün toplum kesimleri, sadece bu hayatın rutin konforunu etkileyecek olan olayları siyaset kurumundan beklemiyor. Bunun dışında, sosyal hayata, kültüre, sanata ve geleceğe yönelik duyguları da gençlerimize yansıtmamız gerekiyor," ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri