AK Parti Samsun'da Kongre Süreci Başlıyor

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Samsun İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin kongre sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Cumartesi günü itibariyle kongrelerin başlayacağını belirterek, AK Parti olarak seçimlerden sonra ciddi çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. "Geride bıraktığımız seçimlere dair genel merkezimizden teşkilat kademelerimize kadar tüm birimlerimiz hızla çalışıyor" dedi.
“Vatandaşlarla Yakın İlişkiler Kuruldu”
Başkan Köse, Türkiye genelinde 100 bini aşan müstakil noktada vatandaşlarla buluştuklarını, Eylül ayı itibariyle 81 il ve 922 ilçede AK Parti'nin sahada olduğunu vurguladı. "Milletimiz, AK Parti'ye her zaman destek verdi, çünkü biz Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi, bu partiyi millet kurdu ve tabelasını biz astık" ifadelerini kullandı. Köse, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana milletle iç içe olduğunu hatırlattı.
Samsun'da Yoğun Gündem: Bakanlar Şehre Gelmeye Devam Ediyor
Köse, Türkiye Buluşmaları kapsamında Samsun'da 17 ilçede milletvekilleriyle birlikte vatandaşlarla buluştuklarını belirtti. "17 milletvekilimiz ve Ulaştırma Bakanımız ile birlikte Samsun'da tam gün mesai yaptık. Samsun’un gündemi yoğunlaştı, şehrimiz her ay bir bakanı ağırlamaya başladı" dedi. Başkan Köse, Samsun için gelecek dönemde daha güzel şeyler yaşanacağını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri