Ak Parti'de şok istifa

AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, 10 yıldır büyük bir özveriyle yürüttüğü görevinden ayrılacağını açıkladı.

Keser, bu dönem kongrede aday olmayacağını belirtti ve AK Parti’nin kadrolarında çalışmaya bir nefer olarak devam edeceğini ifade etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür
Rabia Bay Keser, görev süresi boyunca Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalışmanın bir onur olduğunu vurguladı. Keser, "AK Parti’de asıl olan makam ve mevki değil, görev ve sorumluluklardır" diyerek, bu kıymetli görevi yapma fırsatını sunduğu için Erdoğan’a şükranlarını sundu.
Ailesine ve Teşkilatına Minnettar
Keser, 10 yıllık süreçte kendisine destek veren ailesine, özellikle eşine, anne ve babasına teşekkürlerini iletti. Ayrıca, AK Parti teşkilatında birlikte çalıştığı genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, belediye başkanları ve kadın kolları teşkilatlarına da minnettarlığını dile getirdi. “Her biriniz gecesini gündüzüne katan kardeşlerim” diyerek AK Parti Samsun teşkilatındaki dava arkadaşlarına teşekkür etti.
Görevini Devretmeye Hazırlanıyor
Rabia Bay Keser, "Şimdi bayrağı devretme zamanı" diyerek, kongrede görevi devredeceği arkadaşı ve yeni yönetime başarı dileklerini iletti. Ayrıca, vefat eden dava arkadaşlarına rahmet diledi ve onların anılarını yaşatacaklarını ifade etti.
“Durmak Yok, Yola Devam”
Keser, sözlerini "Durmak yok, yola devam" diyerek sonlandırdı ve AK Parti teşkilatındaki mücadelesine farklı bir kulvarda devam edeceğinin sinyalini verdi. Samsun AK Parti Kadın Kolları’nda yeni dönem için hazırlıklar ise şimdiden başlamış durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri