“ANTİ – DÜNDAR’CI, AKP MECLİS ÜYELERİ”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Çarşamba İlçe Başkanı Av. Caner Bilgin, “Bizler doğruya doğru, yanlışa yanlış demek için siyaset yapıyoruz. Vatandaşın teveccühünü alan Bağımsız Başkan Dündar’ın yanındayız. AKP Hükümetinde Beytü’l-Mal zarar görmüştür.

“BAŞKANININ HEYETTE OLMASI EN DOĞAL HAKKIDIR”
Çarşamba Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı, yine gündemde yerini almayı başardı. Meclis gündeminin ilk maddesi Mayıs ayında Başkan tarafından meclise iade edilen, OSB Müteşebbis heyet üye seçiminin tekrarlanmasıydı ifadelerini kullanan YRP Çarşamba İlçe Başkanı Av. Caner Bilgin, “Çarşamba’ya 15 yıl hizmet etmiş, memleketi karış karış bilen Çarşamba Belediye Başkanının Mütevelli heyetinde olması Çarşamba için bir kazanım olmasına rağmen, AKP meclis üyeleri yine çoğunluk sayılarıyla Başkan Dündar’ın heyete seçilmesine mani oldular. Bu durum 2 aydır belediye gündemini gereksiz bir şekilde meşgul etmektedir. Sokağa sorsanız herkesin ortak görüşü olarak Belediye Başkanının Heyette olması en doğal hakkıdır. Ancak bu meclis üyelerinin ille de buna mani olmaları akıllara farklı sorular getirmiştir…?” sözleri ile devam etti.

“AKP HÜKÜMETİNDE BEYTÜ’L-MAL ZARAR GÖRMÜŞTÜR”
Bilgin, “Yine aynı toplantıda Belediye Personeli içinde maaş alıp Belediyeye hiç uğramamış 2 personel olduğu da gün yüzüne çıktı. Çarşamba ve ülkemizde onlarca binlerce işsiz genç sokakta iş ararken AKP milletvekilinin danışmanı ve birilerinin akrabasının çalışmadan Belediyeden maaş alması AKP’nin Türkiye gerçeğini bir kez daha ortaya koymuştur. İsrafın, Kamu hakkının, kul hakkının hat safhaya çıktığı, Akp hükümetinde Beytü’l-mal zarar görmüştür.”

“BİZLER DOĞRUYA DOĞRU, YANLIŞA YANLIŞ DEMEK İÇİN SİYASET YAPIYORUZ”
Bizlerde “Önce Ahlak ve Maneviyat” diyen Yeniden Refah Partisi olarak, geçmişte Rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız döneminde olduğu gibi ülkemizin Ahlaklı bir yönetim anlayışıyla kavuşması için mücadelemizi veriyoruz. Yine Belediye Meclis toplantısında Belediye Meclis üyemiz İdris Şengül’ün dile getirdiği gibi bizler doğruya doğru yanlışa yanlış demek için, hayırlı hizmetlere vesile olmak için bu siyaseti yapıyoruz.”

“BAĞIMSIZ VE VATANDAŞIN TEVECCÜHÜNÜ ALAN BAŞKAN DÜNDAR’IN YANINDAYIZ”
“Bu doğrultuda Yeniden Refah Partisi olarak, geçmiş 15 yılında AKP zihniyetinden uzak bir Belediyecilik sergileyen, adeta AKP içinde Milli Görüş Belediyeciliğini ders niteliğinde ortaya koyan, bu sayede yeniden bağımsız olarak vatandaşın teveccühünü alan Başkan Dündar’ın yanında olduğumuzu tüm Çarşamba’lı hemşerilerimize ve Anti - Dündar AKP meclis üyelerine bildiriyoruz” ifadeleri ile açıklamasını tamamladı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri