Samsun’un Çarşamba İlçesi Çatak Mahallesi’nde uzun süredir kar yağmamasının ardından yolların karla kaplanmasını fırsat bilen gençler, pat pat olarak bilinen tarım aracıyla riskli ve tehlikeli “pat pat slalom” hareketleri yapmaya başladı. Mahallenin dik yollarında araçla makas atar gibi manevralar yaparak eğlenceye devam eden gençler, bir süre sonra aracın kontrolünü kaybetti. Pat pat, yolda bir sağa, bir sola savrulduktan sonra devrildi.
Şans eseri kazada yaralanan olmazken, gençler bu tehlikeli anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Eğlence olarak gördükleri kaza sonrasını telefon kamerası ile kaydeden gençlerin, “Kaza yaptık ellerim patladı” cümlesi ile kazayı ucuz atlattıkları anlaşıldı.
AZ KALSIN “PAT PAT SLALOM” CANLARINDAN EDİYORDU

Samsun’un Çarşamba ilçesi Çatak Mahallesi’nde kar yağışı sonrasında gençlerin “pat pat slalomu” yaparak gerçekleştirdiği tehlikeli eğlence, kaza ile son buldu
İlk yorum yazan siz olun