Başkan Dündar muhtarlarla buluştu

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, ilçeye bağlı muhtarlarla bir araya gelerek hem tanıştı hem de talep ve çözüm önerilerini dinledi.

Çarşamba Belediyesi tarafından muhtarlar ile buluşma ve tanışma programı organize edildi. Çarşamba Belediye Başkanlığınca Göl Restoran’da düzenlenen programa 143 mahalle muhtarı katıldı. Muhtarlar ile tanışma, sıkıntılarını dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla düzenlenen programda konuşan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar; Muhtarlar ile sürekli bir arada olarak, birlikte çalışacaklarını ifade etti.

‘İşimiz hizmet olacak’

‘Bundan sonra da sürekli bir arada olacağız. İşlerimizi beraber planlayıp çalışacağız. Her zaman olduğu gibi yine işimiz hizmet olacak’ diyerek konuşan Başkan Dündar; “Maddi imkânlarımız da sorunlar olabilir. Fakat bunlar asla mazeret oluşturmayacak. Bize güvenen halkımızın, Çarşamba’mızın ve mahallelerimizin ihtiyaçlarını hep birlikte karşılaşacağız. Uzak kaldığımız zaman birbirimizden haberimiz olmaz. Yaptığımız işlerimiz ve enerjimiz boşa gidebilir. Onun için bugünden itibaren daha yakın, birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Hep beraber Çarşamba’ya hizmet etmeye devam edeceğiz.” diyerek konuştu.

Karşılıklı fikir alışverişi ve yemek ikramı sonrası program son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri