Başkan Dündar'ın başarısını Gölgelemeye mı? Çalışıyorlar

Çarşambaspor’da sezonun başında yaşanan başarısızlık ve disiplinsiz davranışlar, kulüp yönetimini harekete geçirdi.

Başkan İbrahim Gündüzoğlu’nun, takımı toparlamak için her türlü desteği sunduğu belirtilirken, yönetim içindeki çatlakların ve dengesizliklerin başarısızlığa neden olduğu iddia ediliyor. Taraftarlar ve Başkan Gündüzoğlu’na yakın isimler ise, "Başkan Dündar’ın başarısını gölgelemeye mi çalışıyorlar?" sorusunu gündeme getiriyor.
Acil Toplantı Kararı Alındı
Edinilen bilgilere göre, yönetim en kısa sürede bir araya gelerek futbolcu kadrosunda yapılacak değişiklikleri ve yönetimdeki sorunları masaya yatıracak. Takımdaki disiplinsiz davranışlar sergileyen oyuncular ve Teknik Direktör Aydın Akay’ın başarısızlığına neden olan futbolcuların sert bir şekilde uyarılacağı öğrenildi. Yönetimin, başarısızlığa son vermek için acil bir toplantı yaparak çözüm arayışına gireceği ifade ediliyor.
Yeni Teknik Direktör Arayışı Gündemde
Çarşambaspor’da Teknik Direktör Aydın Akay’ın yerine geçecek isimler üzerinde de ciddi bir arayış başladı. Kenan Yelek, Tarkan Demirhan ve "Dobi Hasan" gibi isimler gündeme gelse de en güçlü adayın yardımcı antrenör Aysel Hasan olduğu belirtiliyor. Yarın yapılacak toplantıda, yeni teknik direktör konusunda net bir karar verileceği ve görüşmelerin bu doğrultuda yapılacağı öğrenildi.
Takım Bay Haftasında Hazırlıklara Başlayacak
Bu haftayı BAY geçecek olan Çarşambaspor’un, yeni teknik direktörle birlikte hazırlıklara başlayacağı da gelen bilgiler arasında. Yönetimin ve takımın toparlanarak sezona hızlı bir şekilde dönmesi için yoğun çaba harcanıyor. Taraftarlar ise alınacak kararları ve takımın gelecekteki performansını merakla bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri