Başkan Sevenden Çağrı

Çarşamba Saadet Partisi İlçe Başkanı İbrahim Seven Hamas lideri İsmail Heniyye'nin öldürülmesine ilişkin açıklamalarda bulundu

Samsun'un Çarşamba İlçesinde Saadet Partisi İlçe Başkanı İbrahim Seven Hamas Liderinin öldürülmesine yönelik açıklamalarda bulunarak 3 Ağustos Cumartesi günü Tüm Milli Görüş Camiasını sokaklara davet etti.

"İsmail Heniyye'yi rahamet anıyoruz"

Hamas liderinin öldürülmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Çarşamba Saadet Partisi İlçe Başkanı İbrahim Seven "Hamas siyasi lideri İsmail Heniyye şehadetinden üç gün önce bütün İslam ülkelerini sokaklara kıyama durmaya davet etmiş, bu çağrıyı dikkate alan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu beyde menfur olayın gündüzünde bir video yayımlayarak bütün Milli Görüş teşkilatlarının halkımız ile bütünleşerek 03 Ağustos günü meydanlara inileceğini duyurmuştu. Bu gün o karar daha da önemli hale gelmiştir. Bu vesileyle bizlerde siyonist katil israil tarafından Şehid edilen Filsitin davasının yılmaz savunucusu İsmail Heniyye'yi rahmetle anıyor, başta ailesinin, Filistin ve ümmete sabır dileklerimizi iletiyoruz. Bu vesileyle de bu gün 24 saat ulusal Yas ilan eden devlet yöneticilerimizi tebrik ediyorum." ifadelerini kullanarak sözlerine şöyle devam etti.

"İsrail'e lanet okuyoruz"

İsrail'e her daim lanet okuduklarını vurgulayan İlçe Başkanı İbrahim Seven "Gün birlik beraberlik günüdür, Mescid-i Aksa izzetimiz, onurumuz ve kutsalımız ise canları ve malları pahasına onu savunanlara en azından meydanlara inerek sahip çıkmalıyız. Bu gün israil'e lanet, Filistin'e destek için batılı ülkelerin halkları sürekli meydanlarda eylem içerisindeyseler, bizlerin pasif, pısırık, eylemsiz durmamız kabul edilemez.Yanlışlıklara elimiz ile değil en azından meydanlarda dilimiz ile zalimliklerini haykırmalıyız. Kalbimiz ile bu hafifliğinden kurtulup, silkinip kendimize gelmeliyiz." diye ifade etti.

"3 Ağustos günü herkesi sokağa davet etti"

Milli Görüş camiasını sokağa davet eden Seven "Milli Görüş lideri merhum Erbakan hocamızın "israil güçten anlar" hedefine kilitlenmeliyiz ve herkes üzerine düşeni layıkıyla yapmalıdır.Bu vesileyle Saadet Partisi genel merkezimizin bütün illerimizde eş zamanlı olarak yarın yapacağı eylemler gereği Samsun'umuzda 7'den 70'e herkesin katılacağı saat 18.00'da başlayacak olan yürüyüş ve akabinde basın açıklamasına bütün Çarşamba'lı hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Yarın saat 17.00'da ilçemizden Samsun'a hareket edilecektir." dedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri