BAŞKANLAR SALIPAZAR’INDA BİR ARAYA GELDİ

Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programında Çarşamba, Ayvacık ve Salıpazarı ilçelerinde bulunan oda başkanları bir araya geldi

Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca ev sahipliğinde verilen kahvaltıya, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ÇTSO) Ayhan Sonkaya ile birlikte Çarşamba ve Salıpazarı ilçelerinde bulunan oda başkanları ile yöneticileri katıldı.

Kahvaltı programında konuşan Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, “Geleneksel hale gelen kahvaltı programımıza icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu gibi toplantılar Çarşamba, Ayvacık ve Salıpazarı’nın ortak kültürlerini de bir araya getiriyor” dedi.Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya, geleneksel hale getirilen kahvaltı programının bundan sonra da ara vermeden devam ettireceklerini belirtti.

Dördüncüsünü düzenlediğimiz geleneksel kahvaltımız için bizleri Salıpazarı’nda ağırlayan Salıpazarı Başkanımız Sayın Refaettin Karaca’ya teşekkür ederiz’ diyerek sözlerine başlayan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ise; “Hayat gelip geçiyor. Hayatın geçişi içerisinde ortaya koyduğumuz değerler, yaşadığımız memlekete kattığımız anlamlar ve yaptığımız işler çok önemli. Bu işleri yaparken birlikte değerlendirerek, konuşarak, istişare ederek yapmamız çok değerli. Biz bu toprakların, bu kültürün çocuklarıyız. Çarşambamıza ve Salıpazarı’mıza değerler katmaya, hayatımızı bu şekilde anlamlandırmaya devam edeceğiz. Günümüzü ve gecemizi bununla geçireceğiz. Memleketimizi, insanımızı daha ileriye taşıyacağız. Bunun için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.Kahvaltı programı katılımcıların karşılıklı sohbet sonrası toplu fotoğraf çekimi ile sona ererken, Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hacı Toraman, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, Salıpazarı Ziraat Odası Başkanı Zafer Ersoy ve Çarşamba Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Dündar’ı makamında misafir etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri