BEKLENTİLERİMİZ

İBRAHİM FETHİ SEL

150.000 Nüfuslu bir kentin insanlarıyız.

Verimli ve bereketli bir ovanın üzerinde Ülkemizin ekonomik yapılanmasında iyi bir konumu olan şehrin insanlarıyız.

Futbol camiası 150.000 bin kişi içerisinde bir avuç insandan müteşekkildir. Yönetici konumunda olanlarda daha elit bir sayıya tekabül eder.

Menteşoğlu ailesinin Çarşambaspor ve Samsunspora destek verdiği dönemlerde her iki takımımızda zirveleri zorlamış, Ülke çapında iz bırakmış ve nam salmıştır.

Hüseyin Değerli, Nazif Kılıç, Hüseyin Dündar, Halit Doğan Başkan dönemlerinden biliriz ki Çarşambaspor onların birincil desteği ile kendisine hedef belirlemiştir, hedeflerine ulaşmıştır.

Bu sezonda yine öyle olacaktır, başarı ve başarısızlık bu yapılanmanın ilgisi ölçüsünde hedefine yakın durabilecektir.

Siz bir yola çıkarsınız ve gerekeni yaparsınız bundan sonrasında olanlar sizin gibi aynı mücadeleyi seçenler arasında olacağı için hedefe ulaşabilirsiniz deulaşamayabilirsiniz de.

Mutlak başarı Futbolda öngörülemez.

BAL liginde bugünkü ekonomik yapılanma içinde Şampiyonluk hedefleyen 2-3 takım olur grubunuzda, eşit miktarda para harcamınışızdır,Hocanıza ve oyuncularınıza sözlerinizi yerine getirdiğiniz ölçü içinde ,taraftarınızla ve şehrin dinamikleri ile kenetlendiğiniz oranda bu 3 takımdan biri şampiyon olacaktır.

Takımların bir kısmı ligden çekilme durumunda kalacak geri kalanıda düşme kalma mücadelesi verecektir.

Bu öngörümüzü Süper lig içinde yaparız,4 büyüklerden biri ve biraz daraltırsak 3 büyüklerden biri şampiyon olacaktır.

Trabzon ve biraz daha fazla para harcayanlar ,ilk 7-8 içinde yer alacak , diğerleride düşmeme mücadelesi vereceklerdir.

Bu kahinlikdeğil kiistisnalar kaideyi bozmaz planlaması gereği ligimizde bu hep böyle tecelli etmiştir, edecektir.

Çarşambaspora gelirsek neyse hedefimiz çıkacak olanda odur karşımıza.

Yeni yönetim oluşması sonrasında, Hocanız ve transferleriniz yol haritanızı ortaya koyacaktır.

Bunuda kısa sürede görebilmeyi ümit ediyorum.

Beklentilerimiz Kulübümüzün internet sitesinin aktif bir şekilde tutulması, gelişmelerden dedikodu ve rivayetleri kovalamak yerine birinci ağızdan haberdar olmak isteriz.

Basını bilgilendirme konusunda farklı bir hassasiyet gösterilmesi en az ayda bir değerlendirme toplantısı yapılması, ekstra durumlarda illa bir araya toplamak gerekmez vatsap üzerinden de bilgilendirme yapılması uygun olacaktır sporseverlere ulaşmak adına.

Taraftarla belli bir olgunluğa gelen kulüp uyumun geliştirilerek devam etmesi, özellikle genç sporseverlerde Çarşambaspor sevgisini küfür vb kötü alanlara evrilmeden yönlendirilme çabasının gösterilmesi.

Alt yapı ve spor okulunun her kategoride ciddi bir yapılanma ile mevcut olanın üzerine daha geliştirilerek bina edilmesi.

Tüm spor kulüplerimizle seviyeli ve kuşatıcı bir diyaloğun kurulması ,Çarşambaspor markasına yakışır diyalogların geliştirilmesi.

Hangi hoca ve ekiple çalışma öngörülüyor ise hem yukarda hem aşağıda gençlerimize miniklerimize rol model olacak olanların seçilmesi ve bu konuda azami dikkatin gösterilmesi hasseten talebimizdir.

A takıma dair taleplerimize gelemedik yazdıklarımız A takım şampiyonluğu kadar kıymetli bizim için.

Futbolun 11 kişinin bir topun peşinde koştuğu algısının dışında özellikle gençlerimize Bedenen ve Ruhen geliştirici istikamet verme noktasında kullanılması gerektiğini düşünmekteyiz.

Devam edeceğiz sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum