"Benim olduğum yerde maç satılamaz"

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Benim olduğum yerde ne maç satılır ne de maç verilir" dedi.

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, kendi bulunduğu yerde hiç kimsenin maç satamayacağını belirtti. Yıldırım, "Fenerbahçe'yi yenmek için sahaya çıkacağız" dedi.


"Benim ahlakımda maç satmak yok"
Başkan Yüksel Yıldırım, açıklamasında şunları söyledi: "Bu hafta Fenerbahçe maçı var, başka bir maç da olabilirdi. 10 Kasım'da Galatasaray ile oynayacağız, o maça da yenmek için çıkacağız. Hiç kimsenin bundan tereddüdü olmasın. Bakın, Yüksel Yıldırım'ın olduğu yerde ne maç satılır ne de maç verilir. Benim ahlakımda maç satmak ya da vermek gibi bir şey olamaz."


"Yıllarca 'Türkiye'de şike var' diye bağırdım"
Başkan Yıldırım, Fenerbahçe'yi yenmek için sahaya çıkacaklarını vurgularken şunları ekledi: "Ben Amerika’da yetişmiş bir insanım. Yıllarca 'Türkiye'de şike var' diye bağırdım. 'Şampiyonluğumu alıyorlar' dedim ama kimse bir şey diyemedi. Böyle konuşan bir adam gidip Fenerbahçe’ye mi yatacak? Tabii ki sahaya çıkıp Fenerbahçe'yi yenmeye çalışacağım. Biz rakiplerimizi normal bir takım olarak görüp yenmek için mücadele edeceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri