BU İŞYERİNDE “BOYKOT” VAR!

Samsun’un Çarşamba İlçesinde önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan ‘Karadeniz Peynir Dünyası’ isimli iş yerinde, İsrail’e direkt veya dolaylı yoldan ekonomik destek sağlayan markaların satışı yapılmıyor.

Lezzet ve duyarlılığın adresi: KARADENİZ PEYNİR DÜNYASI
Samsun’un Çarşamba İlçesin de önümüzde ki günlerde açılışı yapılacak olan‘Karadeniz Peynir Dünyası’ isimli iş yerinde İsrail ürünleri satılmadığı için müşteriler gönül rahatlığıyla alışverişini yapıyor. İşyeri sahibi Özgür Ketenci, İsrail’e direkt veya dolaylı yoldan ekonomik destek sağlayan markaları boykot etme kararı alarak, boykot listesindeki ürünlerin satışını yapmıyor.

‘ETİK DURUŞUYLA DİKKAT ÇEKTİ’
Geniş ürün yelpazesi ve başta peynir çeşitleri olmak üzere birçok çeşit ürünleri ile Çarşamba halkına hizmet vermeye hazırlanan ‘Karadeniz Peynir Dünyası’, sadece lezzetli ve kaliteli ürünleriyle değil, aynı zamanda etik duruşuyla da dikkat çekiyor. İş yerinde, İsrail’e doğrudan veya dolaylı yoldan ekonomik destek sağlayan markaları boykot ederek bu markaların ürünlerini satmıyor. Yerel ve kaliteli ürünlere önem veren ve Çarşamba’nın yeni lezzet durağı olarak adından söz ettirmek isteyen Karadeniz Peynir Dünyası, müşterilerini birbirinden benzersiz tatlarla buluşturmak için gün sayıyor.

Boykot kararı vatandaşlardan da büyük destek gördü. Birçok müşteri, işletmenin bu cesur duruşunu takdir ederek, bu tür adımların toplumsal farkındalık yaratmak için önemli olduğunu belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri