ÇABED' DE CİLT BAKIMI KURSUNA İLGİ ŞAŞIRTIYOR

Çarşamba İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve ÇABED arsında hazırlanarak açılan Cilt Bakımı ve Kuaförlük kursuna yoğun ilgi herkesi şaşırtırken, Halk Eğitim Müdürü kursu yerinde inceledi

Çarşamba İlçe Halk Eğitim Müdürü Enver Şahin, ÇABED Dernek Başkanı Mustafa Uçar ve ÇABES Başkanı Mustafa Uçar'ın da hazır bulunduğu dernek binasında geçtiğimiz gün başlatılan Cilt Bakımı ve Kuaförlük kursiyerlerini dernek binasında denetledi. Yeni açılan ve Haziran ayında sona erecek olan Cilt Bakımı ve Kuaförlük kursuna 15 dernek üyesi ve gönüllüden oluşan kursiyerler katılıyor. Yoğun ilginin olduğu kursa ilgi yetkilileri de şaşırtırken, Çarşamba' da bir ilk olan Cilt bakım seti ile kursta kursiyerlere eğitim veriliyor.

Cilt bakımı konusunda ilk defa elektronik cihazla önce kişilerin ciltleri inceleniyor ve akabinde hangi bakım malzemeleri kullanılacağı tespit edilerek cilt bakımı yine cihaz yardımı ile yapılıyor. Konusun da deneyimli Eğiticilerle başlatılan kursta kursiyerler özellikle cilt bakımı konusu ile ilk kez tanıştıkları cilt bakım cihazına yakın ilgi duymaları kursta ki dikkati de arttırdığı belirtildi.

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Müdürü Enver Şahin ise Müdürlük bünyesinde açılan cilt bakımı ve kuaförlük kursu kursiyerlerinin çalışmalarını ve eğitimlerini yerinde izlemek ve denetimler yapmak üzere Dernek binasında yöneticilerle bir araya gelerek denetleme ve incelemelerde bulundu. İncelemelerden sonra kursiyerlerin yoğun ilgisi ve hassasiyeti nedeni ile kursun daha yararlı olacağına inandığını ve başarılı bir kurs olacağına dikkat çeken Şahin, Kursumuz kursiyerlerimize hayırlı olsun. Beklentimizden daha fazla ilgi olması daha da sevindiricidir. Kursiyerler dışında gönüllü kursiyerlerinde olması bir daha ki döneme hazırlık ve hazır kursiyer anlamına gelmesi bizi daha da sevindirdi. Şimdiden kursiyerlerimize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

ÇABED Başkanı Kerim Deniz ise engellilerin rehabilitasyonunda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün devamlı yanlarında olmasından sevinç duyduklarını dile getirerek, "Engellilerin rehabilite edilmesi noktasında gösterilen hassasiyete çok teşekkür ediyoruz. Bu kurslarla engelli üyelerimiz de kendilerince eğitim ve rehabilite edilerek hayatın akışı içinde kendilerine öz güvenleri sağlanarak toplum içinde yer edinmeleri sağlanıyor. Bu vesile ile bizlere destek veren tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Kurslarımız bundan sonra da inşallah devam edecek" dedi.

HABER -FOTO: Nurhan GÜZEL- Kenan GÜN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çarşamba Haber Haberleri