ÇAKIR YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Çarşamba Demirciler Esnaf Ve Sanatkârlar Odası'nın gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Kerim Çakır, güven tazeledi.

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen Çarşamba Demirciler Esnaf Ve Sanatkârlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra gündem maddelerinin oylandığı kongrede, yönetim ve denetim kurulu ayrı ayrı ibra edildi.

 Divanı kurulu başkanlığını Samsun esnaf odaları birliği başkanı hacı Eyüp gülerin yaptığı genel kurulda gündem maddelerinin oylanmasının ardından seçime geçildi.  276 üye sayısı bulunan mevcut başkan Kerim Çakır, tek aday olduğu kongrede, 102 üyenin oyunu alarak güven tazeledi.

Kongrede oda üyelerine ve katılımcılara hitap eden Çarşamba Demirciler Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kerim Çakır, " Yüzde 70 oranında bir kan grubu çalışmamız var. Ancak geri kalan yüzde 30 dediğimiz kısmın gruplarını alamadık. Bunları bizim odamıza bildirirseniz bu çok hayati bir durum.  Çok sevaplı da bir iş. Bunların üzerinde durup odamıza müracaat ederseniz bizde bu konuda çalışma yaparız. Bu hizmetleri size sunarız." dedi

Düzenlenen Olağan Genel Kurula Saadet Partisi İlçe Başkanı Zekayi Âdem Sapancı ve yöneticileri, Çarşamba Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Selahattin Akkuş ve yöneticileri ile birlikte Bafra Terme STK başkanları, Çarşamba da faaliyet gösteren tüm oda başkanları ve esnaf katılım sağlarken ayrıca Başkan Çakır katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

HABER: Büşra KOCATAŞ- Erol ŞEKER

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çarşamba Haber Haberleri