ÇARŞAMBA'DA TÜBİTAK ve TEKNOFEST SEMİNERİ

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından, Tübitak ve Teknofest Yarışmaları hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından, Çarşamba İlçesinde bulunan okullarda görev yapan yönetici ve öğretmenlere yönelik, Tübitak ve Teknofest Yarışmaları hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi. Çarşamba Öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen seminerde, Tübitak ve Teknofest projeleri hakkında detaylı bilgi verilirken, yarışmalara katılım süreçleri ve başvuru koşulları konusunda açıklamalar yapıldı.

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bedir, yaptığı konuşmada, bu tür yarışmaların öğrencilere bilimsel ve teknolojik düşünme becerileri kazandırmada büyük rol oynadığını vurguladı. Bedir, öğretmenlerin rehberlik ettiği projelerin, hem ilçenin hem de öğrencilerin başarı seviyesini yükselteceğine dikkat çekti.

Seminere, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bedir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri