Çarşambalılar Derneği 40 yaşında

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği 40. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Samsun'un İlkadım İlçesinde Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği'nin 40. kuruluş yıl dönümünü Derneğin bahçesinde kutladılar. 40. Yıl kutlama etkinliği saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Hüseyin Avni Özdemir açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

"Buluşma etkinliğine hoşgeldiniz"

Derneği amaçlarından söz eden Özdemir, “Çarşambalıların ve memuriyet ve benzeri nedenlerle devamlı olarak Çarşamba’da ikamet etmiş bulunanların birbirleriyle tanışmalarını, iyi veya kötü günlerinde aralarında dayanışma ve yardımlaşmalarını sağlamak, sosyal, kültürel ve tarihi araştırma çalışmalarını yapmak ayrıca toplumsal problemlere çözüm üretmek, ihtiyaç sahiplerine destek olmak gibi amaçlarla faaliyet gösteriyoruz. 1984 yılında kurulmuş ve çalışmalarına başlamış olan derneğimizin 40. Yıl Buluşma etkinliğine hoş geldiniz” dedi.
Etkinliğe CHP Samsun Milletvekili Dr. Murat Çan, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nihat Soğuk CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Suat Yıldız, Çarşamba Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sercan Yaşar, Çarşamba Dernekler Federasyonu Başkanı Hayati Sözen de katılım sağladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri