“Çarşamba’yı en güzel yere taşıyacağız”

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Çarşambaspor’un önceki gün teknik direktör olarak Kenan Yelek ile anlaşmasının ardından antrenmana çıktı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, Teknik direktör Aydın Akay’ın istifa etmesi sonrası takımı hem psikolojik olarak hem de performans olarak toparlayacak olan ismin Kenan Yelek olması kararına varılmıştı. Yapılan anlaşmanın ardından teknik adam Kenan Yelek, antrenmana çıktı.

“Takıma ve camiaya güvendiğim için geldim”
Bu takımda olmaktan ve tekrar görev aldığı için mutlu olduğunu belirten Teknik direktör Kenan Yelek, “Bu takımda 3. Kez buradayım. Samsun ve Çarşamba bizim büyük camialarımız. Burada olmaktan ve tekrar görev aldığım için çok mutluyum. Takıma ve camiaya güvendiğim için geldim. İnşallah elimizden gelen gayreti gösterip iyi sonuçlar almaya çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

“Hedefimiz şampiyonluğa kurulmadı ama tabiki yukarıları hedefliyoruz”
Takıma yeni gelen Teknik direktör Yelek, oyuncuların performansını değerlendirerek, “Takımı tam anlamıyla gözlemleyemedim. Takımda bir çok oyuncu hasta. Özellikle banko oyuncularımız yatıyorlar. Takımın içerisinde tanıdığım ve bildiğim oyuncular var. Güzel bir ekibimiz var. Hedefimiz şampiyonluğa kurulmadı ama tabiki yukarıları hedefliyoruz. Belki play-off’u yakalarız ya da ilk 5’te yer alırız. Hasta olan futbolcularımız iyileşitiği zaman tam kadroya bakacağız. Elimizden geldiğince istek ve arzularımızı anlatacağız. Kendileri de sahaya en güzel şekilde yansıtacaklar. Çarşamba’yı en güzel yere taşıyacağız.” Şeklinde konuştu.

“Maç olsaydı çok sıkıntı çekecektik”
Şu ana kadar 2 maça çıkan ve ligin 3. Haftasını, Suluova Sebatspor’un ligden çekilmesinden dolayı bay geçecek olmasının yeşil beyazlı takıma olumlu yansıyacağını düşündüğünü belirten Kenan Yelek, “Bu hafta sonu bay geçeçeğiz. Bizim için daha iyi. Hem takımı tanıyabilme fırsatımız olacak hem de eksikleri göreceğiz. Maç olsaydı çok sıkıntı çekecektik. Çünkü birçok oyuncumuz hasta. Elimizde geldiğince Çankırı maçına en güzel şekilde hazırlanmak istiyoruz. Genç ve mütevazi oyuncularımız var. Bu oyuncularımızla neyi başarabiliriz, performanslarını nasıl yukarı çıkarabiliriz. Bunun çalışmasını yapacağız. En iyi yerde bitirmek istiyoruz. Oyuncularımıza da futbolun en doğularını göstermek istiyoruz.” Cümlelerini kullandı.

“Ekonomik şartlar zorluyor”
Bazı mevkilerde eksiklik olduğunu ve bu eksikliklerin kapatılması için ekonomik şartların iyi olması gerektiğini dile getiren Yelek, “Tabi ki eksiklerimiz var. Düşündüğümüz bazı mevkiler var ama maddi yön çok ön plana çıkıyor. Ekonomik şartlar zorluyor. Oyuncu alabilirsek alacağız. Alamazsak elimizdeki oyuncuların performansını en iyi yere çıkarmaya çalışacağız. Kalecimiz Engin sakat. Kendisi tecrübeli bir kaleci. Doktorlarımızdan aldığımız bilgiye göre Çankırı maçına yetiştirmeye çalışıyoruz Engin’i. Umarım diğer hasta oyuncularımız da kısa süre içerisinde toparlanıp aramıza dönerler.” diye konuştu.

“Sahada 12. Kişi olarak taraftarı görüyoruz”
Çarşambaspor taraftarlarına seslenen Yelek, “Taraftarlarımızın desteği bizim için çok önemli. Onlardan isteğimiz, bizi 90 dakika boyunca yalnız bırakmamaları. Çünkü her zaman sahada 12. Kişi olarak taraftarı görüyoruz.” Dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri