CHP’Lİ GÜNEYSU, ESNAFIN NABZINI YOKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis Üyesi Nazan Güneysu, Samsun’un Çarşamba ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Samsun’un Çarşamba İlçesini ziyaret eden CHP Parti Meclis Üyesi Nazan Güneysu ilk olarak, partisinin Çarşamba İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililer ile bir araya geldi. Ardından Orta Mahalle Muhtarı Fatih Parladı’yı ziyaret eden Güneysu, CHP’nin mahallelerin sorunlarını yakından takip ettiğini belirtti. Orta Mahalle Muhtarı Fatih Parladı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Orta Mahalle Muhtarlığı ziyareti sonrası İlçenin doğu yakasında bulunan esnaf ve Doğu yaka kapalı Pazar yerini ziyaret eden CHP Parti Meclis Üyesi Nazan Güneysu’nun halkla kurduğu samimi diyaloglar dikkat çekti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Güneysu, doğu yaka kapalı pazar yerinde tezgâh açan esnaflarla sohbet edip, sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini paylaştı. Pazar esnafının yanı sıra alışveriş yapan vatandaşlarla da birebir ilgilenen Güneysu, pazar yerindeki genel durum hakkında bilgi aldı. Vatandaşların artan maliyetler ve enflasyon karşısındaki şikâyetlerini dinleyen Güneysu, özellikle temel gıda ürünlerindeki fiyat artışlarının aile bütçelerini ciddi şekilde zorladığını belirterek; “CHP olarak vatandaşımızın alım gücünü arttıracak, enflasyonu düşürecek politikalar üzerinde çalışıyoruz. Halkımızın ekonomik refahını sağlamak en büyük önceliğimiz olacak.” dedi.

Ziyarette esnaf ve vatandaşlarla toplu fotoğraflar çektiren Güneysu, CHP olarak Çarşamba halkının yanında olmaya devam edeceklerini belirtti

CHP Parti Meclis Üyesi Nazan Güneysu’nun Çarşamba İlçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, CHP Çarşamba İlçe Başkanı Temel Baş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte partililer de eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri