"Dağ gibi yüreğimiz var"

Mumlu masalarda harcayacak paramız yok ama;

Çarşambaspor Onursal Başkanı Uğur Çapkın,Çarşambaspor yönetimi ve taraftar grubu arasında lig başından bu yana yaşanan olayların taraftarlar grubunu gerdiğini dile getirerek bir basın açıklaması yaptı. Onursal Başkan Çapkın'ın kamuoyuna diyerek yaptığı basın açıklaması;

"KAMUOYUNA

Sezon başında Çarşambaspor yönetimiyle yapmış olduğumuz istişare sonucunda Derneğimiz yardımıyla ilgili bir takım isteklerimiz oldu. Başkanla görüşmemiz sırasında 2 yıllık kira borcumuz olduğunu ve bunun yaklaşık 15 bin lira civarında olduğunu bizimle ilgili bir düşünceleri olup olamadıklarını sorduk. Bunu söylememizdeki en büyük etken süper Amatörde 650 milyar artı giderler 1 milyona yakın masraf edeceğiz cümlesi oldu.

Daha sonra yapılan istişarelerimizde işi pazarlığa döküp 6 bin liraya çekip takım kötüyken 3 bin lirasını veren takım 9 atınca Samsun'a kaldırdıkları 1 otobüsü bile paramız yok deyip kesen sizlerdiniz. Sonra dediniz ki; Uğur isteklerimizi kabul etmiyor. (Şu an olduğumuz yerden çıkıp dijitürk ve oyun oynana bilecek) diyerek bütün topu benim üzerime attınız. Ama 'takke düştü kel göründü'. Yine bütün ithamlara rağmen sustum. Dedik ki bir yanlış anlama vardır. Yine çaldık kapınızı. Organizasyonlar yapmak ve tribündeki destek sayısını arttırmak için tarafımıza bir takım destek sözü verilmiş fakat daha sonra destek olmak yerine deplasmanlara bile tarafımıza otobüs verilmemiştir.

Daha sonra tekrar yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde tarafımıza otobüs ve polar sözü verilmiştir. Yönetimden bir ses çıkmayınca tarafımızca aranarak sezon sonu geliyor polar siparişleri ne oldu diye sorulduğunda bu sözlerini yerine getiremeyeceklerini söylediler. Şimdi soruyoruz Süper Amatörde bizden başka tribün yapan var mı? Başka takımlar taraftar bulamazken bizde ise yönetim adeta taraftarın desteğini kesme peşinde. (Sezon başında çocuklara 100 kişi olun maratonu açayım demenizden belliydi aslında niyetiniz)

Yani yağmur çamur demeden takımına destek olan taraftara 100 polar ya da 100 atkı yaptırmak futbolculara milyarlar verildiği döneme de çok mu zor? Unutmayın ki taraftar da bir transferdir hem de o formayı çıkarmayacak üzerine kefen misali gururla taşıyan biz bu memleketin çocuklarıyız. Sizin gibi mumlu masalarda harcayacak paramız yok. Ama dağ gibi yüreğimiz var.."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri