Dündar; “Ekiplerimiz ile birlikte sahadayız”

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, sağanak yağış sonrası su baskınlarından etkilenen esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, sağanak yağış sonrası meydana gelen su baskınlarından etkilenen esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yaşanan olayın ardından bölgede incelemelerde bulunan Başkan Dündar, zarar gören iş yerlerini tek tek gezerek esnafla sohbet etti ve taleplerini dinledi.

Ekiplerimiz yağışın başladığı ilk andan itibaren su baskınları ile mücadeleye devam etmektedir," diyen Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar; “Gece başlayan ve sabah saatlerine kadar devam eden sağanak yağış dolayısıyla şehrimizin belli bölgelerinde su taşkınları meydana geldi. Ekiplerimiz ile birlikte yağışın başladığı ilk andan itibaren sahadayız ve tüm gücümüzle bu durumun üstesinden gelmek için çalışıyoruz. Madeni Sanatkarlar Odası Başkanımız Sayın Mustafa Dündar ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte su baskınlarından etkilenen esnaf ve hemşerilerimizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” diyerek konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haber Haberleri