Erdem Gadiş'den Yüksel Yıldırım'a 2 soru

Kuzeyin Kralı Exprespor proğramında Yılport Samsunspor'un Başkanı Yüksel Yıldırım'ın transfer açıklamalarına Profesyönel Kaleci Antrenörü Erdem Gadiş, Başkan Yüksel Yıldırm'a 2 soru sordu.

Her hafta Salı günü Haber Expres TV Sosyal medyalarında yayınlanan Kuzeyin Kralı Exprespor programında Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın "Şubat ayından itibaren transfere başlayacağız boşta ki oyuncuları takipe aldık oyuncularımızı isteyen olursa oyuncularımı satacağım" açıklamalarından sonra Kuzeyin karlı programında kaleci antrenörü Erdem Gadiş “Seneye aynı hoca ile mi? devam edilecek" sorusunu sordu.

"Hoca seneye kimlerle devam etmek isteyecek"
Kuzeyin Kralı Expresporda Profesyonel Kaleci antrenörü Erdem Gadiş Başkan Yüksel Yıldırım'ın transfer ile ilgili yaptığı açıklamayı değerlendirdi". Şubat ayında sezon sonu için sözleşmesi bitecek oyuncuları takip etmek akıllıca bir davranış çünkü kaliteli oyuncuları uygun fiyata transfer bedeli ödemeden sadece kendisine ödeme yaparak alabileceğiniz bir durum aslında böyle bir transfer çalışması çok akıllıca bir hamle olur. Tabi önemli olan burada hangi oyunculara yöneleceğiniz
Burada çok ince bir çalışma yapılması gerekiyor. Bu tarz oyuncularla şubat ayına kalmadan bence gerekli görüşmelerin yapılması ve önümüz sezonun planlamasını da ona göre yapılması gerekiyor. Bu noktada alınabilecek 2-3 oyuncu belki bu ligin içerisinde yer alan veya farklı Ülkelerin futbolcuları da olabilir.
Burada esas mesele şu seneye aynı hoca ile devam edecek miyiz? edersek hoca kimlerle devam etmek isteyecek, kimlerle devam etmek istemeyecek"diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri