HAKEMİNDE NEFESİNİ KESTİK

Ümit Gök Yazdı...

Kuzey ve Güneyin iki takımın mücadelesi nefesleri kesti…
Aslında nefesi kesilen hakem oldu!
Neden derseniz ha gayret Adana ha gayret Adana Samsunspor’a top oynatmıyorum tempo yakaladığı zaman dandik faullerle önünü kesiyorum, uydurma penaltı verdim, atın ikinci golü sizde rahatlayın bende rahatlayayım düşüncesinde bir maç oynattı ..

Samsunspor adına baktığımızda ilk yarı pek iç açıcı değildi. Çok basit pas hataları, Muja’nın ters kanatta başlaması, gününde olmayan Ntcham, Zeki, Emre gibi futbolcuların temposu Adana takımını hafif görmek gibi durumlar ilk yarıda kötü oynamamıza sebep oldu.

İkinci yarıya bi tık iyi başladık. Top sürekli bizde. Adana takımı gücü bu kadar olunca kendi sahasına çekildi pozisyon aramaya başladık. Dk 58’de Muja iyi oynadığı kanattan golü attı. MANJİ , MANJİ KARA BOĞA İYİKİ VARSIN .

Dakikalar 64 gösterdiğinde Reisi beraberlik yetmez galibiyet istiyorum diye ilk hamleleri yaptı.
Zeki , Emre çıktı Şindler ve Dimata oyuna girdi. Akabinde oyunda farklılık olmaya başladı. Tabi kötü niyetli hakemde benden bu kadar dedi maça döndü mücadele azmi yüksek sonuna kadar pes etmeyen bir Samsunspor takımı ortaya çıktı.

Thomas Reis’den 3 hamle daha geldi ve maçın uzatma dakikalarında Dimata ve Sonerin golleri ile müthiş bir geri dönüşe daha tanık olduk .

Milli arayı iyi geçirip Yönetimi , kısıtlı ama Yürekli kadro , teknik ekibi ile Fenerbahçe maçına iyi hazırlanıp muhteşem taraftarlarımızla bunu başaracak güce sahibiz !

SAYGILAR !

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri