“HALKIN ADAMI DÜNDAR, HALKIN İÇİNDE”

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Batı yaka kapalı pazar yerini ziyaret ederek, alışveriş yapan vatandaşlarla ve pazarcı esnafı ile sohbet etti. Pazarcı esnafı ve vatandaşların; 'Halkın Adamı Dündar, Halkın içinde’ ifadeleri dikkat çekti

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar Batı Yaka Kapalı Pazar yerini ziyaret etti. Sürekli sahada vatandaşlarla iç içe olan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Batı Yaka Kapalı Pazar yerini ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi. Pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Dündar, Seçim döneminde söz verdiği gibi bütün Pazar yerlerinin bakımlarını yapıp vatandaşların daha iyi şartlarda hizmet almasını temin edeceklerini ifade etti.

‘HALKIN ADAMI DÜNDAR’
Esnaf ve vatandaşların taleplerini de dinleyen Başkan Dündar, pazara aileleri ile birlikte gelen çocuklarla yakından ilgilenmeyi de ihmal etmedi. Pazarcı esnafı ve vatandaşlar 'Halkın Adamı Dündar’ ve ‘Yanında koruma ordusu bulunmayan Başkan’ ifadeleri ile Dündar’a sevgi gösterilerinde bulundular.
‘EL ELE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’
Ziyareti sırasında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Dündar “Her fırsatta esnafımız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. İlçemizi daha da güzelleştirmek için neler yapabiliriz diye fikir alışverişinde bulunuyoruz. Esnafımızla ve vatandaşlarımızla el ele çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.‘SEÇİM DÖNEMİNDE SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ’
Seçim döneminde söz verdiğimiz gibi bütün Pazar yerlerimizin bakımlarını yapıp vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda hizmet almasını temin edeceğiz’ diyen Dündar; “Göreve başladıktan sonra Pazar yerlerimizde çalışmalara başladık. Şimdi de Pazar yerimizi ziyaret ederek eksikliklerimize bakıp, ihtiyaçları yerinde görüyoruz. Doğu Yaka ve Batı yaka kapalı Pazar yerinde çalışmalarımız tamamladık. Tekel Pazar yerinde çalışmalarımız devam ediyor. Seçim döneminde söz verdiğimiz gibi bütün Pazar yerlerinin bakımlarını yapıp halkımızın daha iyi şartlarda hizmet almasını temin edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Pazar Esnafı, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a kendilerini ziyaret etmesi ve Pazar yerlerinde yapılan iyileştirme çalışmaları için teşekkür etti. Pazar alışverişi sırasında Başkan Dündar'ı gören vatandaşlar da Dündar’a hem görüşlerini iletti hem de hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri