Hazırlık maçında Samsunspor mağlup

Yeni sezona sayılı günler kala Samsunspor, son provasını yapmak üzere Çaykur Rizespor ile bir hazırlık maçı gerçekleştirdi. Maçın sonunda atılan penaltı ile Samsunspor 1-0 mağlup oldu.

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıkları kapsamında Teknik direktörler, Süper Lig öncesi takımlarının performansını gözlemlemek ve eksiklikleri tespit etmek amacıyla Samsunspor Futbol Akademi Tesisleri'nde Samsunspor ile Çaykur Rizespor karşılaştı. Çekişmeli geçen maçın ilk yarısı golsüz biterken, ikinci yarıda Çaykur Rizespor oyuncusu Minchev'in 84. dakikada penaltıdan attığı golle Samsunspor 1-0 mağlup oldu.

"11 Ağustos'da Beşiktaş ile karşılaşacak"

İki takım, 9 Ağustos Cuma günü başlayacak olan 2024-2025 Süper Lig sezonu öncesinde performanslarını görmek amacıyla yaptıkları bu maç sonrası, Samsunspor 11 Ağustos tarihinde kendi sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Çaykur Rizespor ise 12 Ağustos Pazartesi günü saat 21.00'de kendi sahasında Başakşehir'i misafir edecek.

Hazırlık Maçı Karşılaşması öncesi Samsunspor’un ilk 11’i şu şekildeydi: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Marg Bola, Rick Van Drongelen, Lubomir Satka, Youssef Ait Bennasser, Olivier Ntcham, Landry Dimata, Carlo Holse, Kingsley Schindler, Marius Mouandilmadji.

Yedekler: Halil Yeral, Yunus Emre Çift, Bedirhan Çetin, Celil Yüksel, Soner Gönül, Muhammed Ali Özbaskıcı, Flavien Tait, Ercan Kara, Arbnor Mua, Gaetan Laura, Soner Aydoğdu, Mustafa Haluk Tan.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri