“Hedefimiz Ligi En İyi Şekilde Tamamlamak”

Yılport Samsunspor takım kaptanı Zeki Yavru, takımın sezon başındaki performansını değerlendirerek Son karşılaşmada 3-1 geriden gelerek kazanmanın etkileyici olduğunu vurguladı.

Yılport Samsunspor takım kaptanı Zeki Yavru Adana demirspor ile yapılacak karşılaşmayı değerlendirerek hiç bir takım hafife alınmaması gerektiğini söyleyen Kaptan Zeki YavruSon maçta sergiledikleri performansı değerlendirdi Yavru, “Çok büyük efor harcadık, bu geri dönüş için mutluyuz. Lige iyi başladık ama başlangıç kadar bitirişlerin de önemli olduğunu biliyoruz” dedi.

"Taraftarlar bizi her zaman destekledi"

Yavru, ligde en iyi sonucu almak için daha sıkı çalışmaları gerektiğinin altını çizerken, “Sonuna kadar bu iyi gidişatımızı sürdürmeliyiz” ifadelerini kullandı. Taraftarların desteğinin kendileri için çok değerli olduğunu belirten kaptan, “Beni ve Samsunspor’u her zaman desteklediler. Ben de onların için sahada elimden gelenin fazlasını vermeye çalışıyorum. Burada ailemden ve kendi zamanımdan feragat ettim. Sadece sahada değil, saha dışında da büyük bir emek harcandığını vurgulayarak, “Bu camianın kaptanlığını yapmak kolay değil. Zorlukları var ama ben bunları en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum” dedi.

"Rakipleri Küçümsememek Gerekiyor"

Adana Demirspor'un galibiyet alamamasının, rakibin kötü bir takım olduğu anlamına gelmediğini ifade eden Zeki Yavru, “Hiçbir karşılaşmaya, ‘bu maçı gider kazanırız’ gözüyle bakmadık. Öncelikle ayağımız yere sağlam basmalı ve her karşılaşmaya motive olmalıyız. Hocamızla ve oyuncu arkadaşlarımızla bu konuları sürekli konuşuyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri