Hulusi Akar: "Eğitimin amacı bilgi değildir, Allah korkusu ve kuldan utanmaktır"

AKP'li Hulusi Akar, eğitimin amacının bilgi edinmek değil Allah korkusu vermek olduğunu söyleyerek, "Bu sefer ateistle mi deistle mi uğraşacaksınız? LGBT ile mi uğraşacaksınız? Uyuşturucuyla mı uğraşacaksınız? Şaşırırsınız, şaşırırsınız" dedi

AKP Kayseri Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar katıldığı etkinlikte yaptığı konuşmada eğitimin amacının bilgi edinmek olmadığı, Allah korkusu ve kuldan utanmak olduğunu söyledi.

Hulusi Akar'ın açıklamaları şu şekilde:

- "Eğitimin amacı bilgi edinmek değildir. Eğitimin amacı bir Allah korkusu iki kuldan utanmak. Eğer biz 4 12 yaş arasındaki insanlara, çocuklarımıza Allah korkusunu verirsek, Allah'tan korkmayı, kuldan utanmayı verirsek efendim vatan sevgisini verirsek, millet sevgilisini verirsek, bayrak sevgisini verirsek, başkaları için iyilik yapmayı öğretirsek ve diğer milli ve manevi değerlerimizi onlara yüklediğimiz takdirde onun üzerine bu çocuk nereye giderse gitsin, dünyanın her yerine gitsin bu çocuktan korkmayın.

"ATEİSTLE Mİ UĞRAŞACAKSINIZ DEİSTLE Mİ UĞRAŞACAKSINIZ LGBT İLE Mİ UĞRAŞACAKSINIZ

- "Eğer bu verilmezse ki bazı sıkıntılarımız var eğitimde yakından bilindiği gibi, şu gördüğümüz tablo olur. Bu sefer ateistle mi uğraşacaksınız, deistle mi uğraşacaksınız, LGBT ile mi uğraşacaksınız, uyuşturucuyla mı uğraşacaksınız? Şaşırırsınız, şaşırırsınız.

"ANNELER ÇOK VEBALLİ"

- "Ondan sonra başlıyoruz efendim savcı nerde? Polis nerede? Arkadaşlar, savcılarla polislerle bu iş olmaz olmaz. İşin başı, ilacı eğitim. Bunu verdik verdik, veremedik kendi çocuklarımızla bize yabancılaşıyor kendi torunlarımız dahi bize yabancılaşıyor. İnanç konusunda devlet, millet, kişi, aile olarak her şeyi yapmamız lazım. Herkes devletin üstüne atıyor. Önce anne kucağı, arkasından okul. • Anneler çok veballi. Çocuğa küçükken kıyamıyor, 'Sabah namaza kalkamaz, yatsın uyusun' diyorlar. Babası gitsin diyor, annesi gitmesin diyor. Bir siyasi mesele değil bu, zihniyet meselesi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri