"İhtiyaç sahibi 500 ailemize gıda yardımı ile ulaşıyoruz"

"İhtiyaç sahibi 500 ailemize gıda yardımı ile ulaşıyoruz"
Samsun’un Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, "İhtiyaç sahibi 500 ailemize gıda yardımı ile ulaşıyoruz" dedi

ÇTB tarafından her yıl gerçekleştirilen Ramazan yardımları bu sene de ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Ramazan ayında dağıtılmak üzere 500 adet yardım kolisi hazırlanarak dağıtımı yapıldı.
Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, "Ramazan ayı yardımlaşma, empati ve dayanışma ayıdır. Her yıl gerçekleştirdiğimiz gibi bu yıl da mübarek Ramazan ayında ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere borsamız tarafından gıda yardımında bulunulmuştur. Bu sene toplamda 500 adet gıda yardım paketi alımı sağlayarak borsa üyeleri vasıtasıyla Çarşamba’da bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Ramazan ayının da ülkemize ve bütün İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde geçireceğimiz nice ramazanlara" diye konuştu.

aw412178-02.jpg

aw412178-01.jpg

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri