“İŞ YAP BAŞKAN”

Samsun’un İlkadım ilçesindeki Büyük Cami tramvay durağında bulunan yaya geçidinde yaşanan kaldırım taşı sorunu, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik tepkileri yeniden alevlendirdi.

Samsun'un İlkadım ilçesinde Büyük Cami tramvay durağının yanında bulunan kaldırım taşları birer birer kırılırken vatandaşların yürümesine engel oluyor. Yıllardır vatandaşların sıklıkla şikayet ettiği altyapı sorunlarının yanı sıra kaldırım taşları da başka bir sorun olarak gündeme geldi. Samsun Büyüşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'a tepki gösteren vatandaşlar "artık yeter başkan, biraz iş yap" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

"Yeter artık bıktık"
Bölge de oturan bir vatandaş "Yeter artık hiç bir şey yapılmıyor Samsun için Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, hizmet adına net bir şey yapmıyor. Eski başkan Mustafa Demir en azından alt yapıyı düzeltmeye çalıştı ama başkan göreve geleli ne kadar oldu yaptığı bir şey göremiyoruz. İnsanların gözünü boyuyor sadece yaptığı tek şey bu." dedi.

Başka bir vatandaş, “Şehrin merkezinde böylesine bariz bir tehlikenin var olması, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin altyapı ve çevre düzenlemesine ne kadar az önem verdiğinin bir göstergesi. Samsun Büyükşehir belediyesi ne alt yapıya önem veriyor ne de başka bir şeye az bir yağmur yağıyor her taraf göl'e dönüyor o koltuklarda niye oturuyor onlar anlamıyorum. Halit Doğan bey'e buradan sesleniyorum o koltukta siz niye oturuyorsunuz ne iş yaparsınız siz kime hizmet etmeye geldiniz halka mı? yoksa başka birilerine mi? hizmet etmeye geldiniz. Yazıklar olsun. Seni seçtik oraya getirdik ama bizle ilgilenen yok. İfadelerini kullanarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'a tepki gösterdi.
Ayrıca vatandaş ve bölge esnafı Başta AK Parti Genel başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz'a ve diğer samsun Ak Parti Milletvekillerine seslenerek "bu sorunların düzeltilmemesi durumunda bir daha ki seçimde vatandaştan oy istemeye gelmeyin" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri