Jandarma'dan Denetim: 2 kişi yakalandı

Samsun İl Jandarma Komutanlığı ile Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Jandarma Timleri tarafından, yolcu taşımacılığı yapan toplu taşıma araç sürücüleri ve yolcularına yönelik yapılan sivil denetimlerde 2 kişi yakalandı

Samsun İl Jandarma Komutanlığı ve Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Jandarma Timleri, Kurban Bayramı trafik tedbirleri kapsamında denetimlerine devam ediyor. Sivil olarak gerçekleştirilen denetimlerde, toplu taşıma araç sürücüleri ve yolcular mercek altına alındı.

"2 KİŞİ YAKALANDI"

Yapılan denetimlerde, çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs yakalanırken, 1 araç trafikten men edildi ve 5 araç sürücüsüne ise toplamda 20.129 TL idari para cezası kesildi.

"BİLGİLENDİRME YAPILDI"

Denetimler esnasında sürücülere ve yolculara trafik kurallarının önemi hakkında bilgilendirme de yapıldı. Özellikle bayram tatili boyunca trafik kazalarının önüne geçmek amacıyla hız limitlerine uyulması, emniyet kemeri takılması ve yorgun araç kullanılmaması gibi konulara dikkat çekildi.

"DENETİMLER DEVAM EDECEK"

Denetimlerin artarak devam edeceği belirtilirken, vatandaşlarında trafik kurallarına riayet etmeleri ve dikkatli olmaları konusunda çağrıda bulunuldu. Jandarma ekiplerinin özverili çalışmaları vatandaşlardan büyük takdir topladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri