Kavak ve Yakakent belediye başkanları Ak Parti'ye mi? geçiyor: Köse'den yanıt geldi

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Kavak ve Yakakent belediye başkanlarının AK Parti’ye geçeceği yönündeki iddialara yanıt verdi.

Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı ve Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’in Kavak ve Yakakent Belediye Başkanlarının da Ak Parti'ye geçeceği yönündeki iddiaları AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse'ye sordu. Köse, bu iddiaların henüz netleşmediğini, gerekli adımlar atıldığında kamuoyunun bilgilendirileceğini belirtti.

"Gelişmeler olduğunda kamuoyuyla paylaşacağız"
Köse, Ayvacık Belediye Başkanı Refaettin Şencan’ın geçtiğimiz aylarda AK Parti’ye katıldığını hatırlattı. Erol Şeker’in, Kavak ve Yakakent belediye başkanlarının AK Parti’ye katılacağına dair sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Bu iddialar gündemde, ancak şu an için net bir durum yok. Gelişmeler olduğunda kamuoyuyla paylaşılacaktır."
"Yerel Seçimlerde Yaşanan Sorunlar Gideriliyor"
Köse ayrıca, yerel seçimlerde Samsun’da bazı belediye başkanlarının muhalif partiler tarafından aday gösterilmesine rağmen seçim sonrasında AK Parti’ye geçiş yaptıklarını belirtti. Samsun’daki 18 belediyeden 10’unun AK Parti kadrolarında yer almış kişiler tarafından yönetildiğini ifade eden Köse, seçim döneminde yaşanan sorunların giderildiğini ve bu süreçte partinin yerel yönetimlerdeki gücünün pekiştirildiğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri