Kavşak Çöplüğe Döndü: Karayolları nerede?

Samsun’un önemli geçiş noktalarından biri olan Salıpazarı-Ayvacık-Çarşamba kavşağı, uzun zamandır biriken çöpler ve çevre kirliliğiyle dikkat çekiyor.

Samsun'un Salıpazarı-Ayvacık-Çarşamba Kavşağı'ndaki görüntü kirliliği vatandaşları her gecen gün rahatsız etmeye devam ediyor. Yol kenarlarına atılan çöpler ve dağınıklık, bölgeden geçen vatandaşların tepkisini topluyor. Kavşaktan her gün yüzlerce araç geçerken, bu duruma yetkililerin sessiz kalması tepkileri daha da artırıyor.

“Bu Pislik Günlerdir Temizlenmiyor”
Bölge sakinleri, kavşağın bu kadar kirli olmasının hem görüntü kirliliği yarattığını hem de kötü kokulara sebep olduğunu belirtiyor. Vatandaşlar, “Her gün bu kavşaktan geçiyoruz ama etraf çöplerle dolu. Yol kenarlarına atılan pet şişeler etrafa atılan bir çok pislik o kavşakta günlerdir duruyor. O görüntü kirliği yapan çöpler ile yetkililerin bir an evvel ilgilenmesi gerekiyor. Karayolları neden ilgilenmiyor? Bu pislik günlerdir burada” diyerek duruma tepkilerini dile getiriyor.

Karayolları Müdürlüğü’ne Çağrı
Vatandaşlar, Samsun Karayolları Müdürlüğü ekiplerinin bu duruma bir an önce el atmasını ve kavşağın temizlenmesini istiyor. Kavşakta yaşanan kirlilik sorunu devam ederken, vatandaşlar yetkililerin bir an önce harekete geçmesini bekliyor. Çöplerin temizlenmesi ve çevre düzenlemesi yapılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri