Kimin dediği olacak?

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse'nin Çarşamba Bağımsız Belediye Başkanı ile ilgili yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düşerken konuyla ilgili AK Parti Yerel Yönetimler sorumlu Genel Başkan yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz'ın tepkisi merak ediliyor.

AK Parti İl Başkanlığında geçen hafta düzenlenen toplantı da Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyet Derneği Başkanı Erol Şeker'in Çarşamba Bağımsız Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ile ilgili sorduğu soru üzerine Ak Parti İl Başkanı Mehmet Köse'nin verdiği cevap şok etkisi yaratırken AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz'ın ne tepki vereceği merak konusu oldu. Başkan Yusuf Ziya Yılmaz Hüseyin Dündar ile ilgili "Bizden ayrılan bizim kapımızı çalamaz" demişti bunun üzerine de Başkan Mehmet Köse ise gecen hafta yaptığı basın açıklamasında Başkan Hüseyin Dündar ile ilgili sorulan soruya "Millete hizmet etmek isteyen herkese kapımız açık" demişti. Bunun üzerine Ak Parti Genel Başkan yardımcısı ve Samsun milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'ın ne yapacağı gündeme geldi.


Yusuf Ziya Yılmaz'ın Hüseyin Dündar ile ilgili yaptığı açıklama
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz "Hiç bir zaman böyle bir şey düşünmedik düşünmeyiz de bizden ayrılan bizim kapımızı çalamaz. Öyle Bir şey olamaz. Bir kere bunu biz kabul etsek teşkilatlarımız kabul etmeyecektir. Böyle saçma sapan bir şey gündemimiz de yok olmayacaktır da." diye konuştu.


Başkan Mehmet Köse'nin açıklaması
Ak Parti İl Başkanı Mehmet Köse "Her ilçenin değeri farklıdır tabi ki. Bizim partimiz Milletin partisidir. Milletin partinde kapılar herkese acıktır ve o bakımdan bizim partimiz de siyaset yapmak millete hizmet etmek isteyen herkese kapımız açıktır. Çarşamba konusu şuanda bizim gündemimiz de yok. Zaten bu konular bizim tasarrufumuz da olan konular değil."ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri