Kızıl Goncalar dizisi yeni sezon ne zaman başlıyor?

Kızıl Goncalar yeni sezon yeni bölüm tarihi diğer dizilerin yeni sezon bölümlerinin başlamasıyla birlikte dizinin izleyicileri tarafından merak edilip araştırılıyor.

Yeni bölümün fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Zeynep'in zorla gelin edildiği Cüneyt'in ise psikolojisinin bozuk olduğu görüldü. Meryem'in ise cezaevinde saldırıya uğraması fragmanda dikkat çeken detaylar arasında yer aldı. Peki, Kızıl Goncalar yeni sezon yeni bölüm ne zaman? Merak edenler için ayrıntıları haberimizde derledik. İşte Kızıl Goncalar yeni sezon yeni bölüm tarihi...

Kızıl Goncalar yeni sezon yeni bölüm ne zaman? Yeni sezon tarihin yaklaşmasıyla birlikte dizinin izleyicileri merak içerisinde başta belirtilen sorunun cevabını araştırıyor. Yeni sezon ilk bölümün fragmanı yayınlandı. Peki, Kızıl Goncalar yeni sezon yeni bölüm ne zaman? Merak edenler için ayrıntıları haberimizde derledik. İşte detaylar...

Kızıl Goncalar 2. sezon ilk bölüm 23 Eylül Pazartesi günü yayınlanacak.

Diziyle ilgili çıkan haberlere göre ödüllü oyuncu Tolga Tekin’in bomba gibi giriş yaptığı diziden iki oyuncu ayrılacak. Ekibe bir kadın oyuncu dahil olacak. Meryem’e (Özgü Namal) hapishanede tanıştığı yeni bir arkadaş gelecek. Karakterin adı ve rolü kimin canlandıracağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

YENİ SEZONDAN İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ

Dizinin 2. sezonu için geri sayım sürerken, setten ilk kareler geldi. Kızıl Goncalar'ın sosyal medya hesaplarından paylaşılan fotoğraflar heyecan yarattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri