"KÖPEĞiM ISIRMAZ" DEDi... AMA

Evden, Atakum Sahiline gezintiye çıkan küçük çocuk köpek saldırısına uğradı. Olay sonrası ortaya çıkan köpek sahibi "benim köpeğim ısırmaz" diyerek tartışma çıkardı.

Alınan Bilgilere göre Dün 11 civarı Atakum sahilinde gezmeye çıkan K.Ö. isimli küçük çocuk, bir köpeğin saldırısına uğrayarak dizinden yaralandı. Olay yerine gelen köpek koruma derneği, köpeğin sahipli olduğunu tespit etti. Daha öncede uyarı aldığı öğrenilen Köpeğin sahibi ise mağdur babaya "Benim köpeğim ısırmaz" diyerek tartışma çıkardı. Olayın ardından Atakum Belediyesi yetkilileri, başıboş köpeklerin önümüzdeki hafta toplatılacağı sözünü verdi. Çocuğun hastanedeki tedavisi tamamlanarak evine gönderildi.

"Atakum Belediyesi Toplatılacağı sözünü verdi"

Köpek Saldırısına uğrayan Çocuğun Babası Mehmet Öztürk "Oğlum Dün saat 11 civarında Atakum sahilinde gezmek için evden dışarı çıktı. Aniden bir köpeğin saldırısına uğradı ve oğlum dizinden ısırıldı. Hemen hastaneye gittik, gerekli iğneler yapıldı ve yarası sarıldı. Durumu adli vakaya bildirdik. Köpek koruma derneği olay yerine geldi ve köpeğin sahipli olduğunu tespit etti. Köpeğin sahibi, "Benim köpeğim ısırmaz" diyerek tartışma çıkardı ve ortam gerildi. Bu köpeğin daha önce de uyarı aldığını öğrendik, hatta köpek koruma derneğinden gelenlere de saldırdı. Durumu yetkililere bildirdik ve gerekli işlemler yapıldı. Oğlum şu anda evde ve tedavisi tamamlandı. Bu köpeklerin toplatılması gerektiğini düşünüyoruz. Atakum Belediyesi yetkilileri, başıboş köpeklerin haftaya toplatılacağı ve Taflan Barınağı'na götürüleceği sözünü verdi." Şeklinde konuştu.

Türkiye Büyük Millet Meclisinden (TBMM) geçen başıboş köpeklere yönelik yeni yasa sonrası CHP'li belediyelerin "Uymayacağız" söylemlerine Atakum Belediyesi'nin de katılması durumunda, bu tarz köpek saldırılarına nasıl bir çözümde bulunacağı merak konusu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri