METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Karadeniz Bölgesi’nde sıcaklıkların hissedilir şekilde düşeceği ve kuvvetli yağışların etkili olacağı bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Karadeniz Bölgesi’nde sıcaklıkların hissedilir şekilde düşeceği ve kuvvetli yağışların etkili olacağı bildirildi. Pazartesi yani hafta başından itibaren, bölgemizi etkilemesi beklenen soğuk hava dalgası, kıyı kesimlerinde sıcaklıkları 4 ila 8 dereceye kadar düşürecek. İç kesimlerde ise 12 ila 15 dereceye varan sıcaklık düşüşleri öngörülüyor.

Soğuk hava dalgasının bölgenin batı kesimlerinden başlayarak Perşembe günü bölgeyi terk etmesi bekleniyor. Bu süreçte, Meteoroloji, vatandaşları kuvvetli yağışlara karşı uyararak, güncel tahminlerin ve uyarıların yakından takip edilmesi gerektiğini vurguladı.

Özellikle Samsun, Tokat, Amasya, Ordu, Kastamonu, Çorum ve Sinop illerinde sıcaklıkların haftanın ortasına kadar şu değerlere kadar gerilemesi bekleniyor: Samsun 25°C, Tokat 18°C, Amasya 21°C, Ordu: 23°C, Kastamonu 16°C, Çorum 17°C, Sinop 25°C

Vatandaşların, beklenen yağışlı ve serin havaya karşı dikkatli olması ve Meteoroloji’nin uyarılarını takip etmeleri büyük önem taşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri