MEVLİD-İ NEBİ HAFTASINA ÖZEL PROGRAM

"Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" Etkinlikleri Kapsamında Program Düzenlendi

19 Mayıs İlçesi Sevgi Evleri'nde, İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu organizasyonuyla "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri çerçevesinde program gerçekleştirildi.

Program, Kuran-ı Kerim tilâveti ile başladı. Etkinlikte İl Müftüsü Seyfullah Çakır, "Peygamber Sevgisi" konulu bir konuşma yaptı. Peygamberin güzel ahlakından örnekler veren Çakır, "Sizler Allah'ın bizlere emanet olarak verdiği evlatlarımızsınız. En güzel şekilde yetişebilmeniz için Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğümüzün bizatihi emek ve gayretleriyle, Müftülüklerimiz nezdinde her daim sizlerin hizmetinde bulunarak görev ve sorumluluk bilinci içinde yanındayız." ifadelerini kullandı. Çakır, çocukların eğitimci arkadaşlarının rehberliğinde en güzel örnekler olacağına ve gelecekte arzu ettikleri alanlarda başarılı olacaklarına inandığını vurguladı.

Program, İlahi dinletisi ve İlçe Müftüsü'nün yaptığı dua ile devam etti. Etkinliğin sonunda, çocukların Mevlid-i Nebi haftaları tebrik edilerek kendilerine gül takdim edildi. Katılımcılar, çeşitli ikramlarla etkinliği sonlandırdı.

Programa, 19 Mayıs İlçe Kaymakamı İbrahim Civelek, İl Müftüsü Seyfullah Çakır, İlçe Müftüsü Hüseyin Gargı, Sevgi Evleri Müdürü Mehmet Akif Zengin katılım sağladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri