Milletvekili Karaman’dan Başkan Şahin’e sert yanıt

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, Büyük Birlik Partisi Samsun İl Başkanı Bahadır Şahin'in erken seçime yönelik açıklamalarına sert yanıt verdi.

Büyük Birlik Partisi Samsun İl Başkanı Bahadır Şahin geçtiğimiz günlerde erken seçim konusunda açıklamalar yaparak “Erken seçim isteyen partiler sadece aldıkları belediyeyi düşünüyorlar” ifadelerini dile getirmişti. Bu sözler üzerine Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, "Biz devletin imkânlarını seçimlerde kullanmayız" dedi.
"Hiç kimseden para beklentimiz yok"
Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, "Burada hazineden yardım almayan partiler sıkıntıya giriyor. Hazineden para bizde almıyoruz Büyük Birlik Partisi de almıyor. Burada en büyük sıkıntıyı biz çekiyoruz. Biz daha iki seçim geçirdik vatandaştan aldığımız bağışlar ile partiyi yürütüyoruz. Hazineden para almıyoruz ki. Bizim öyle Büyük Birlik Partisi Samsun il Başkanın dediği gibi öyle hiç kimseden bir para beklentimiz yok. Belediyelerimizden de öyle para beklentilerimiz yok. Zaten olsa da biz o parayı almayız. Devletin imkânlarını biz seçimde kullanmayız." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri