MUHTARLARDAN KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Çarşamba Muhtarlar Derneği, muhtarlar günü münasebetiyle Çarşamba Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı ziyaret etti

Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Özkan ve dernek yönetim kurulu üyeleri 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, Çarşamba Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde muhtarların yerel yönetimlerdeki kritik rolüne vurgu yapılırken, ilçedeki güncel sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüşmeler gerçekleştirildi.Ziyaretin ilk durağı olan Çarşamba Kaymakamlığı’nda Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam, muhtarları kabul etti. Sağlam, muhtarların yerel yönetimlerde köprü görevi gördüğünü belirterek, mahallelerin ihtiyaç ve taleplerinin yerel idareye aktarılmasında muhtarların kritik bir öneme sahip olduğunu dile getirdi. “Muhtarlar, halkın sesi olma noktasında büyük bir sorumluluk üstleniyor. Yerel yönetimlerin başarısı, muhtarlarımızın özverili çalışmalarıyla doğrudan ilişkilidir” ifadelerini kullandı.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a yapılan ziyarette ise, ilçenin mahallelerindeki sorunlar ele alındı. Özellikle altyapı çalışmaları, yol düzenlemeleri ve sosyal hizmetler konularında muhtarların dile getirdiği sorunlar, Belediye Başkanı Dündar tarafından dikkatle dinlendi. Başkan Dündar, “Muhtarlarımız, mahallelerde vatandaşlarımızın taleplerini en iyi bilen kişiler. Sizlerle iş birliği yaparak mahallelerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Özkan ise, Kaymakam Sağlam ve Başkan Dündar’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Özkan, “Muhtarlar olarak vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini ve isteklerini sizlere iletmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bugüne kadar bize verdiğiniz destekler için sizlere teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Muhtarlar Günü dolayısıyla gerçekleşen ziyaretler, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri