NELER KONUŞULDU NELER....

Haber Expres TV’de her salı yayınlanan "Exprespor" programında moderatör İbrahim Ertürk'ün sunumuyla gerçekleşen canlı yayında spora ve Samsunspor’a dair önemli başlıklar ele alındı.

Haber Expres TV’de her salı yayınlanan "Exprespor" programında moderatör İbrahim Ertürk'ün sunumuyla gerçekleşen canlı yayında spora ve Samsunspor’a dair önemli başlıklar ele alındı. Programın bu haftaki konukları, eski Türkiye Futbol Federasyonu Samsun Bölge Müdürü Haluk Tan ve profesyonel kaleci antrenörü Erdem Gadiş oldu.

Programda, geçen hafta pazar günü oynanan Samsunspor-Fenerbahçe maçının kritik pozisyonları detaylı şekilde değerlendirildi. Kaleci antrenörü Erdem Gadiş, özellikle kalecilerin performanslarına dair teknik analizler yaparken, Haluk Tan da Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarının ve futbolun durumu hakkında görüşlerini paylaştı.

İbrahim Ertürk’ün sunduğu canlı yayında eski ve yeni teknik direktörlerin yanı sıra sarı kart gören oyuncular da gündeme gelirken, futbola dair pek çok konu masaya yatırıldı. İzleyicilere keyifli dakikalar yaşatan programda futbolun farklı yönleri derinlemesine incelendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri