Nurdan Zengin, okurlarıyla buluştu

Samsun’un Çarşamba ilçesinde 29 yıldır öğretmenlik mesleğini icra eden ve aynı zamanda kitap yazarlığı yapan Nurdan Zengin, Karadeniz 9. TÜYAP Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluştu.

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu’nda görev yapan Zengin, son olarak çıkardığı "Islak Minik" ve "Yumurtalar Soğumasın" isimli eserleriyle fuarda büyük ilgi gördü. Eserlerinin imza gününde okurlarıyla birebir temas kuran Zengin, yazarlık serüveni ve eserleri hakkında da sohbet etme fırsatı buldu.

Kitaplarına Yoğun İlgi
Zengin'in, "Islak Minik" ve "Yumurtalar Soğumasın" isimli kitapları, çocukların dünyasına hitap eden ve öğretici hikayeler barındırıyor. Fuarda, hem çocuklar hem de yetişkinler Zengin’in kitaplarına yoğun ilgi gösterdi. Zengin, imza sırasında okurlarıyla yazma süreci hakkında keyifli sohbetler ederken, kitapların ortaya çıkış hikayelerini paylaştı. Hem öğretmen hem de yazar olarak yaşadığı yerin kültürel ve sanatsal gelişimine katkıda bulunmaktan gurur duyduğunu belirten Zengin, fuarın bölgeye yeni yazarlar kazandırma ve okuma alışkanlığını yayma açısından önemli bir platform olduğuna değindi.

Zengin’in imza gününe katılan okurlar, onunla birebir tanışma fırsatını değerlendirerek kitaplarını imzalatma ve yazarla kitapları üzerine derinlemesine sohbet etme şansını yakaladılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri