"O da farkında pot kırdığının"

Özgür Özel'in "1 litre alkol fiyatı 140 TL olacak" vaadi üzerine, Samsun'da bir toplantı esnasında bir gazetecinin bu soruyu sorması üzerine Saadet Partisi Genel Başkanvekili Mahmut Arıkan, "O da pot kırdığının farkında" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanvekili Mahmut Arıkan, bir dizi program için Samsun'a geldi. Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salonu'nda gazetecilerle buluşan Mahmut Arıkan'a, bir gazeteci tarafından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in "1 litre alkol fiyatının 140 TL olacağı" vaadi soruldu. Arıkan, "O da pot kırdığının farkında," şeklinde cevap verdi.

"Alkolü alkışlamadınız değil mi?"

Özgür Özel'in alkol vaadi üzerine konuşan Genel Başkanvekili Mahmut Arıkan, "Alkışladınız ama alkolü alkışlamadınız değil mi? O da bir pot kırdığının farkında gibi geldi bana. İcraat makamında bulunan insanların tartışılmasını doğru bulanlardan biriyim. Bugün yerelde belediye başkanlarımız var, genelde ise milletvekillerimiz var. Ülkeyi 20 yıl boyunca idare eden bir iktidar var, bu nedenle icraatlar üzerinden konuşulması gerektiğini söyleyebilirim" diye ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri