ÖKSÜZ’DEN, KARAMOLLAOĞLU’NA ZİYARET

Doğu Türkistan Gençlik Hareketi Samsun İl Başkanı Serdar Öksüz, SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret etti.

Doğu Türkistan Gençlik Hareketi Samsun İl Başkanı Serdar Öksüz SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret etti. Saadet Partisi genel merkezinde gerçekleşen ziyarette,30 Haziran'daki büyük kongre ile genel başkanlığı devredecek olan Temel Karamollaoğlu ile Serdar Öksüz Doğu Türkistan meseleleri ile alakalı fikir alış verişinde bulundu.

Ziyaret sonrası konuşan Doğu Türkistan Gençlik Hareketi Samsun İl Başkanı Serdar Öksüz; “ Sayın Karamollaoğlu ile son Saadet Partisi Samsun İl kongresinden sonra Samsun'da bir araya gelmiş, Doğu Türkistan meselelerin ve mazlum coğrafyalar ile alakalı fikir alışverişinde bulunmuştuk. Kendisine Çin zulmünün boyutlarını ve burada sıkıntı çeken Doğu Türkistan'lı soydaşlarımızın mağduriyeti aktarmıştık. Kendisinin de bu konularda bir hayli ilgili ve bilgili görmüş tecrübelerinden istifade etmiştik. Akabinde yönetiminde olan parti üst yönetimi ve milletvekillerinin TBMM'ye farklı zamanlarda taşıdıkları Doğu Türkistan'daki Çin zulmünün boyutu ve araştırma önergeleri vermeleri sebebiyle kendilerine hem teşekkür hem de genel başkanlık sonrası başarı dileklerimizi iletmek için ziyarette bulunduk. Biliyorsunuz bir kaç hafta önce ilimiz ve Salıpazarı ziyaretine gelen BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici beyi de Salıpazarı belediyesi ziyareti esnasında karşılamış ve bu hususlarda ona da teşekkürlerimizi iletmiştik. Bu ziyaretimiz için yoğun bir siyasi faaliyet programları arasında bize de vakit ayırdığı için Sayın Karamollaoğlu'na teşekkür eder, kongrelerinin hayırlara vesile olmasını temenni ederim." dedi.

Ziyarette, İl başkanları ve GİK toplantısı için Genel Merkezde bulunan SP Samsun İl Başkanı Salih Şen'de eşlik etti. Ziyaret sonrası Doğu Türkistan Gençlik Hareketi Derneği Samsun İl Başkanı Serdar Öksüz, Temel Karamollaoğlu'na teşekkür plaketi ve "Şarki Türkistan Tarihi" kitabını hediye etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri