“On binlerce öğrenci kahvaltı yapamıyor”

CHP Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından okullar bölgesinde eğitim gören öğrencilerin sıkıntıları noktasında basın açıklaması düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından Çarşamba İlçesi okullar bölgesinde CHP Samsun Milletvekili Murat Çan’ın katılımı ile okulların ve öğrencilerin sorunları ile alakalı basın açıklaması düzenlendi.

“Hükümet işi gücü bırakmış Öğretmenlik kanunu ile uğraşıyor”

Basın açıklamasında konuşan CHP Samsun Milletvekili Murat Çan “Öğrencilerin beslenme sorunlarına taşınma sorunlarına, Temizlik sorunlarına hiçbir deva yok hiçbir ilaç yok. Bugün on binlerce öğrenci bir gün kahvaltı yapmadan haftada en az okula gidiyor. Bunları çözmesi gereken hükümet işi gücü bırakmış Öğretmenlik Meslek Kanununa kafayı takmış içinde de diplomasını cebine koymuş öğretmen’e meslek vermesi gereken maaş vermesi gereken devlet hayır diyor ben seni 3 dönem 4 dönem daha eğitime tabi tutacağım ona göre oralardan geçersen de sıraya koyup atayacağım. Yerel deki öğrencilerimizin sorunlarını biliyoruz takip ediyoruz. Çarşamba’nın sorunlarını da biliyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri